Nyheder

Klik på billedet og læs mere

Vikariat ledigt i Tyrstrup Sogn

Stillingen som vikarierende overenskomstansat sognepræst i Tyrstrup-Hjerndrup pastorat er ledig. Læs stillingsopslaget ved at klikke på billedet.

Kolding Kirkehøjskole 2020

I foråret byder kirkehøjskolens program på “Grænselandet” i anledning af genforeningen og i efteråret på “Provokation”. Begge emner med kendte og ukendte foredragsholdere, fx Jørn Buch, Bertel Haarder, Anne Marie Mai, Sørine Gotfredsen og Line Knutzon. Sæson 2020 foregår i Seest Sognehus, hvor bybus 5 kører lige til døren to gange i timen.

Kolding Provstis YouTube kanal

I forbindelse med provstimødet blev fire film fra forskellige sogne produceret. De er nu færdiggjort, godkendt og publiceret. Formålet er at informere om det arbejde, der foregår i menighedsrådene, så det kan være med til at lette rekrutteringen af kandidater og skabe interesse for menighedsrådsvalget i 2020. Kanalen har også plads til film fra dit sogn!

STARTpjecer fra Kolding Provsti

Valget i 2020 rykker hele tiden tættere på. For at hjælpe menighedsrådene med at løse opgaverne i den forbindelse har Kolding Provsti revideret GODT FRA START materialerne og trykt 12 STARTpjecer. Brug dem til at rekruttere kandidater og til at informere om menighedsrådsarbejde og folkekirke. Menighedsråd kan få flere trykte eksemplarer ved henvendelse til hrm@km.dk. Du kan også downloade STARTpjecerne som pdf.

Anna-Sofie Arendt portræt

Indsættelse af ny sognepræst i Seest

Anna-Sofie Arendt indsættes den 1. december 2019 kl. 14.00 som ny sognepræst i Seest Kirke. Anna-Sofie Arendt har hidtil været sognepræst i Gesten kirke, Malt Provsti.