Årsrapporter 2018 er klar!

Ved du, at folkekirkerne i Kolding har hele 8 samarbejdsprojekter? Hvert eneste år lægger medarbejdere og frivillige kræfter i at løse deres opgaver til gavn for alle sogne i provstiet. Hvad de laver, kan du læse om i deres årsrapporter, der nu ligger klar. Du kan finde dem, ved at klikke dig ind på de enkelte samarbejdsprojekter under fanebladet Provsti Samarbejder. Eller du kan klikke dig videre til årsrapporterne fra den samlede oversigt her.

Fælles om folkekirken

I Kolding Provsti er vi fælles om folkekirken. Derfor inviteres alle menighedsrådsmedlemmer, ansatte og præster hvert år til et fælles arrangement, hvor vi får inspiration til arbejdet og inspirerer hinanden på tværs af sognene. Senest kunne man på Trinity kurset i oktober opleve Tyge Mortensen fortælle om samskabelse med det omkringliggende samfund. Han gav eksempler og lod os selv prøve kræfter med vidensdeling i åben dialog. Bagefter var der fællessang og dejlig musik med Salmetrioen, som spillede både nye og kendte salmer. Næste dag tog Sille Fusager os med ind i provstiprofilen og statistikkernes forunderlige verden. Hun viste os, at vigtig viden ligger gemt i tallene og kan hjælpe arbejdet i sognene på rette vej. Sidste programpunkt var korte præsentationer af provstiudvalget, it konsulenten, personale konsulenten og ungdomspræsten, inden provsten sluttede af og sagde farvel og tak for denne gang.

Tal om Kolding Provsti

På weekendens Trinity kursus blev tallene fra den nye provstiprofil for Kolding Provsti præsenteret af Sille Fusager fra Kirkefondet. Tallene fangede deltagernes interesse, og mange havde spørgsmål. Har du også fået mod på at dykke dybere ned i tallene? Eller har du bare lyst til at blive klogere på dit sogn? Så finder du den nye provstiprofil her og slides fra Sille Fusagers oplæg her.