Invitation til LYSKOR 01.12.22

Kære korfolk, skolefolk, godtfolk, fællessangsentusiaster og andet godt

Kolding Light Festival, den store lysfestival i Kolding, bliver i år i en anden form. Og mere aktuelt end tidligere har vi brug for at tænde LYS! Syng med i årets LYSKOR og lad os tænde lys! Lad os mødes og sprede sang, glæde, fællesskab og varme! Vi går syngende gennem byen torsdag den 1. december kl. 16.30 -17.30.

Mød op i Lyskoret foran Kolding Bibliotek. Herfra går vi gennem byens gader og afslutter i Nicolai Gården i en flot finale ca. kl. 17.15. Hele arrangementet forventes afsluttet senest kl. 17.30. I opfordres til at have lys i hånden, i håret, på klapvognen eller på anden måde lyse op!

Sangere fra Harte Gospelkor, Kolding Rytmiske Kor og Kulturskolen er allerede med, så tøv ikke med at melde jer til hos Sangkraft Kolding på mail: sang@sangkraft.nu eller telefon: 2498 8890.

Download invitation her

Download sangark her