Ungdomspræsten med i ny bog

Kategori: Ukategoriseret

Benjamin König er medforfatter til en ny bog om de sidste 20 års erfaringer fra arbejdet med unge og teologi. Bogen har titlen ”Aldrig har jeg følt mig mere velkommen”, og den indeholder mange interessante perspektiver på arbejdet med unge. Vores egen ungdomspræst tager i sin artikel fat i et af de helt centrale spørgsmål: Hvordan kan man tale med de unge om tro? Det er en udfordring i dag, hvor tro for mange unge er noget fremmed og irrationelt, ja måske endda forbundet med intolerance, social kontrol og vold. Lykkes det alligevel at etablere den tillid og vilje, der skal til for at tale om tro, så kommer vi ofte til kort, fordi der mangler et fælles sprog. Her er vi med ungdomspræsten som guide helt inde i forkyndelsens maskinrum, og det er bestemt ikke kedeligt. Bogen er udgivet af Ungdomsanalyse.nu.