Mød folkekirkerne på Seniortræf

Kategori: Ukategoriseret

Vi prøver noget nyt! Seniortræf er en messe for førtidspensionister og 60+ borgere i Kolding kommune, der har eksisteret i en årrække, men i år kan man som noget nyt møde folkekirkerne i Kolding Provsti. Vi har købt en fælles stand, hvor vi vil præsentere forskellige aktiviteter, der kan have interesse for de 1.500 besøgende.

Vi vil vise, at kirken er et levende fællesskab. Derfor vil de kirkelige aktiviteter blive præsenteret af præster og frivillige fra sognene i provstiet. På standen vil de besøgende kunne høre om aktiviteter, der findes i flere af provstiets kirker, og det vil være muligt at få oplyst hvilke aktiviteter, der er i deres lokale sognekirker.

Seniortræf finder sted i Arena Syd i Vamdrup den 22. maj kl. 10-16. I er velkomne til at kigge forbi standen og må meget gerne anbefale den til andre.