Fælles om folkekirken

Kategori: Ukategoriseret

I Kolding Provsti er vi fælles om folkekirken. Derfor inviteres alle menighedsrådsmedlemmer, ansatte og præster hvert år til et fælles arrangement, hvor vi får inspiration til arbejdet og inspirerer hinanden på tværs af sognene. Senest kunne man på Trinity kurset i oktober opleve Tyge Mortensen fortælle om samskabelse med det omkringliggende samfund. Han gav eksempler og lod os selv prøve kræfter med vidensdeling i åben dialog. Bagefter var der fællessang og dejlig musik med Salmetrioen, som spillede både nye og kendte salmer. Næste dag tog Sille Fusager os med ind i provstiprofilen og statistikkernes forunderlige verden. Hun viste os, at vigtig viden ligger gemt i tallene og kan hjælpe arbejdet i sognene på rette vej. Sidste programpunkt var korte præsentationer af provstiudvalget, it konsulenten, personale konsulenten og ungdomspræsten, inden provsten sluttede af og sagde farvel og tak for denne gang.