Trinity kursus

Invitationen til efterårets Trinity kursus for alle menighedsrådsmedlemmer, ansatte og præster i Kolding Provsti er netop sendt ud med sognemail. Den ligger klar på DAP, og du kan også finde den ved at klikke på billedet.

Kurset finder sted i efteråret, men der er tilmelding allerede i august. Hjælp os med at få den delt ud, enten digitalt eller på papir. Tal med hinanden om kurset og find i fællesskab ud af, hvem der deltager fra jeres sogn. Trinity kurset er en god anledning til at tage af sted sammen.

Invitation Trinity kursus

Brevkasse åbner

På provstidagen lovede Grete Wigh-Poulsen, at der her på hjemmesiden ville åbne en brevkasse til alle de ideer og forslag, der ikke kom med i artiklerne, eller som opstår efterfølgende. Den er nu oprettet og du kan finde den ved at klikke på billedet.

 

Konference: Reformationens indflydelse på pædagogik og dannelse

31. oktober 2017 er det 500 år siden, Luther slog sine berømte 95 teser op på kirkedøren i Wittenberg. En begivenhed af stor betydning for verdenshistorien.

I Haderslev Stift og UC SYD har vi besluttet at fejre og markere reformationen ved at undersøge Luthers betydning for dannelse og uddannelse.

Seminaret er åbent for alle, herunder studerende, undervisere, præster, teologer etc.

Konferencen afholdes torsdag den 26. oktober 2017 kl. 09.30-16.30 i festsalen på UC SYD i Haderslev.

Læs mere i pdf’en og tilmeld dig via linket.

Tilmelding til Provstidag

Har du ikke fået tilmeldt dig til Provstidagen den 1. oktober, kan du nå det endnu. Klik på billedet og brug linket der til at tilmelde dig senest den 7. september.                                                                                                                                                                                                                                                                                                    


Stor succes med fælles reformationsfejring

Mindst 1000 mennesker mødte op og fik Luther og lagkage. Tak til alle der bidrog og var med til at gøre dagen festlig. Særlig tak til Y’s Men’s klubberne, der havde påtaget sig den praktiske del af opgaven. Vil du se flere billeder fra dagen, så klik på billedet.

Luther lagkage og alsang på Kulturnatten

Festlig og folkelig fejring af 500 året for reformationen på Kulturnatten fredag den 25. august. Arrangementet indledes med musikalske optakter kl. 16.30 fire forskellige steder i byen, som alle mødes på Akseltorv. Her byder provsten velkommen kl. 17.00, og der vil være lagkage til alle, både børn og voksne. Under serveringen spiller gruppen Almune musik fra reformationens tid, og de spiller også til alsangen, hvor vi synger kendte Luther salmer. Kl. 18.00 slutter vi af, og efterfølgende kan man opleve mere reformation i Sankt Nicolai Kirke. Alle er velkomne, og det er gratis at deltage.

  • Musikalsk optakt fra Bramdrup, Harte, Lejrskov-Jordrup, Simon Peter Sogne starter fra Slotssøbadet.
  • Musikalsk optakt fra Almind-Viuf, Eltang-Sdr. Vilstrup, Nr. Bjert, Sankt Nicolai, Vester Nebel Sogne starter fra Søterrassen.
  • Musikalsk optakt fra Hjarup, Kristkirken, Seest, Skanderup, Stepping-Frørup, Vamdrup, Ødis Sogne starter fra den sydlige ende af Søndergade.
  • Musikalsk optakt fra Aller, Brændkjær, Dalby, Sdr. Bjert, Sdr. Stenderup, Vejstrup-Hejls-Taps, Vonsild, Tyrstrup Sogne starter fra hjørnet af Buen og Munkegade.